Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) xd Hs Agnieszka Sobczak Marcin Be Patrycja Ciszewska Nikolai Stefani Arkadiusz Szczypkowski Marta Małecka Adrianna Grzeszczyk Agathe Braun (6932 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marianek napisał:

mam jeden sposób na polonorków > wystarczy jeden telefon do BV i zegnaj gienia

ja i owszem moge ci zaszkodzic, nawet bardzo!

Stwierdzasz, ze jestes konfidentem.
Pozniej ponawiasz grozbe.

Czy jestes w stanie upasc jeszcze nizej, kiedy nie jestes w stanie zrozumiec sposobu na zycie innych ludzi ? Niech zgadne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kryss napisał:
Lindemans napisał:
Nie przegina, poprostu coraz bardziej uchyla rabka tajemnicy kim tak naprawde jest i co soba reprezentuje. Nawet jawnie przyznaje sie, ze jak ktos ma inne zdanie jak on, to moze wykonac na niego tel. "uprzejmie donosze"....... zeby BV Jasnej dziecko zabralo...Moje chlopaki juz dorosle

Prosze jego nie krytykowac, to dobry polak(celowo napisane mala litera-dotyczy tylko marianka) jest, prawdziwy, z krwi i kosci - konfident z dziada pradziada.

Szambo.
Dno.
Zero.

zapomniales tylko ze to w tym kraju od zlobka i przedszkola wpaja sie donosicielstwo....,

Niestety, tego konfidenta wychowal polski system, a nie norweski.
marianek okazal sie najbardziej norweskim Norwegiem na tym forum i nie tylko.
Co za ironia losu....ikke sant ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
witam. my mamy 4 dzieci i to fakt, od kiedy jestesmy w NO to robia co chca a jak chcesz zareagowac ''po polsku'' to nie radze..... Bv wejdzie ci na glowe. musisz grac wg.norweskich regol bo inaczej nie dasz rady, o ile chcesz zostac w NO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Lindemans napisał:
marianek napisał:

mam jeden sposób na polonorków > wystarczy jeden telefon do BV i zegnaj gienia

ja i owszem moge ci zaszkodzic, nawet bardzo!

Stwierdzasz, ze jestes konfidentem.
Pozniej ponawiasz grozbe.

Czy jestes w stanie upasc jeszcze nizej, kiedy nie jestes w stanie zrozumiec sposobu na zycie innych ludzi ? Niech zgadne....

predzej kurwe pojme, ze dupy dawac musi, niz ciebie/was ze dajecie dupy za darmo....

ps: nie pajacuj matka, bo złapałas dwa zdania i trzymasz sie tego kurczowo....

Tak sie składa,ze kazdy głupi norek, kiedy tylko zajdziecie mu za pazury, zrobi jedno halo i pozamiata wam reszte zycia.....
dlatego wlazicie im w dupy i rozmieniacie sie na drobne...

pisałem juz (?) > mam na ciebie wyjebane chłopska córo !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Temat troszke jak zwykle stacza się ...w inna stronę, ale ...
Mam dwoje dzieci chłopiec 7lat dziewczynka 5lat.
Zachowuje sie normalnie ...staram sie normalnie ...po Polsku...całuje ...przytulam...biore na barana itp.itd ... i co .... i SZOK!!!!!!!!!!!!!zmieszane spojrzenia Pań w szkole i BH .... długo by pisać....
Nawet dzisiaj mój chłopczyk był zdenerwowany w szkole( jest osobą autystyczną) akurat wychodziłem ze spotkania więc naturalnie próbowałem uspokoić dziecko przytuliłem ...utuliłem jak małego bobasa...pocałowałem kilkanaście razy...dziecko sie uspokoiło ..a Pani Asystentka oczy jak by ducha zobaczyła ...nic nie powiedzała.
Nawet sobie nie wyobrażacie jaka ja gehennę przechodze z tymi NORAMI .Krótko to jest NIENORMALNY NARÓD ...NIENORMALNY!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Sebastian, zamierzasz przerwac te gehenne, czy bedziesz czekal, az Ci te Nory dzieci zabiora (nawet nie koniecznie BH lub szkola zamelduje, wystarczy telefon rodaka, jesli osmielisz sie z nim nie zgodzic ) ?
Jak to jest, ze rodzice chca byc postrzegani za kochajcych, odpowiedzialnych, a oddaja swoje dzieci pod opieke systemu, ktory reprezentuje nienormalny narod....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Sebastian, zamierzasz przerwac te gehenne, czy bedziesz czekal, az Ci te Nory dzieci zabiora (nawet nie koniecznie BH lub szkola zamelduje, wystarczy telefon rodaka, jesli osmielisz sie z nim nie zgodzic ) ?
Jak to jest, ze rodzice chca byc postrzegani za kochajcych, odpowiedzialnych, a oddaja swoje dzieci pod opieke systemu, ktory reprezentuje nienormalny narod....

Nie bardzo wiem ...co ty ty napisałaś???

Pierwsza część tyczy się Marjano ...chyba ....
Druga...hmmm...twierdzisz że kocham sowje dzieci, dbam o nie na pokaz?????...
tak, Norwedzy to nie anormalny naród ma dwa oblicza, jedno przeczy drugiemu(obydwa barrdzo skrajne) jeśli tego nie wiesz...jesteś ślepa ...lub głupia ...obstawiam jedno i drugie (czytajac twoje posty.stwierdzam fakt)...
Mieszkałem w Polsce myslałem ze wiem wszystko o ludziach..o Polakach...myślałem że są głupi ...chamscy...złośliwi...zawiśni... i się nie myliłem dzisiaj i teraz...niestety wiem jedno, jesteśmy jak owieczki przy Norwegach, bija nas na głowe we wszystkim( w tym co wymieniłem ) i to dziesięć razy!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
www.osloby.no/nyheter/Innvandrere-har-fl...rnsbarn-7014226.html

polecam !!!
Polecam tym którzy nauczli sie czytać Norweskie gazety.... i nie chodzi mi o zdolności językowe(czytanie miedzy wierszami)!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Sebastian, twierdzisz, ze nie rozumiesz o co pytam. Zarzucasz mi glupote i wszystko co sie da, aby tylko uniknac odpowiedzi. Wyzywanie i atakowanie jest w Twoim wypadku wylacznie ucieczka od odpowiedzi. Z Twoich opisow Norwegia i Norwegowie, to wrecz pieklo. Nazywasz zycie tu gehenna, wiec zapytam jeszcze raz :

Dlaczego nie wyjedziesz i nie uwolnisz siebie i dzieci z tego koszmaru ?

Czy teraz zrozumiales o co pytam ? Dlaczego zyjesz z rodzina w tym piekle majac wolny wybor, jako wolny czlowiek ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
Sebastian, twierdzisz, ze nie rozumiesz o co pytam. Zarzucasz mi glupote i wszystko co sie da, aby tylko uniknac odpowiedzi. Wyzywanie i atakowanie jest w Twoim wypadku wylacznie ucieczka od odpowiedzi. Z Twoich opisow Norwegia i Norwegowie, to wrecz pieklo. Nazywasz zycie tu gehenna, wiec zapytam jeszcze raz :

Dlaczego nie wyjedziesz i nie uwolnisz siebie i dzieci z tego koszmaru ?

Czy teraz zrozumiales o co pytam ? Dlaczego zyjesz z rodzina w tym piekle majac wolny wybor, jako wolny czlowiek ?

money,money,money
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok